E-Learning

B kategóriás tanfolyam
Mi az e-learning?

Zárt rendszerű – minősített és tanúsított – elektronikus távoktatás, ahol az elméleti képzés ismeretanyag oktatását digitális tananyag formájában informatikai hálózaton (internet, intranet) keresztül zárt rendszerű távoktatási képzésmenedzsment rendszerrel valósul meg, ahol az oktató, az oktatásszervező és a hallgató közös kommunikációs eszköze a számítógép és az informatikai hálózat, továbbá a zárt rendszerű távoktatási képzésmenedzsment rendszer.

A „zárt rendszerű elektronikus távoktatás” és az „e-learning” kifejezések azonos jelentéssel bírnak. Az e-learning a legfejlettebb informatikai és oktatás módszertani technológiák hatékony  alkalmazása  a  távoktatási folyamatban. Az e-learninges képzések során a tanuló önállóan, ellenőrzötten, szabályozottan a saját időbeosztása és  képességei  szerint haladhat előre  a tanulási  folyamatban,  oly  módon,  hogy a  képzés ideje alatt folyamatos, teljes körű és objektív visszacsatolást kap a megszerzett tudásról és annak színvonaláról.

Miért válaszd az e-learninget?

Mert magas színvonalú tananyagot biztosítunk számodra (A digitális tananyagokat több évtizedes tapasztalattal rendelkező közlekedési szakértők, didaktikai szakemberek, multimédiás tartalomfejlesztők, valamint tudományos munkatársak alkották.)mert nincs kötöttség és a tanfolyamra járásból adódó kényelmetlenség;

  • mert megspórolod a tanfolyamra járás költségeit;- mert a tananyagot bárhonnan, bármikor elérheted;

  • mert nem kell várnod a következő tanfolyamindításig, a tanulást azonnal elkezdheted;

  • mert a tantermi tanfolyamról való hiányzást szigorúan be kell pótolnod, ami plusz költséggel és időráfordítással jár;

  • mert saját időbeosztásod és haladási ütemed szerint foglalkozhatsz a tananyaggal és készülhetsz az elméleti vizsgára;

  • mert a távoktatási rendszer azonnali visszajelzéseket és kiértékeléseket biztosít számodra;- mert az elvégzett résztanyagok tetszőleges számban újra tanulhatóak, a tesztek tetszőleges számban újra ismételhetőek;

  • mert a tananyagot összefüggéseiben is jól megismered, a tanulás során egy következő szintre csak akkor léphetsz, ha az előzőeket sikeresen teljesítetted (Egy fejezet akkor teljesített, ha benne levő összes modul teljesített és sikerrel el lett végezve a fejezet végén a részvizsga. A teljes tananyag akkor teljesített, ha az összes fejezet teljesített és el lett végezve a tananyag végén a próbavizsga is.);

  • mert folyamatos és díjtalan konzultációs lehetőség van biztosítva számodra.

A tananyag felépítése

A tananyag fejezetekből áll, minden fejezetben modulok találhatók. Minden fejezethez tartozik egy részvizsga. Az utolsó fejezet  elvégzése után egy próbavizsgára kerül sor. A tanulás során ahhoz, hogy tovább tudj lépni a következő fejezetre, sikeresen kell teljesíteni a fejezet és a részvizsga követelményeit. Ahhoz, hogy megkezdhesd egy fejezet részvizsgájának kitöltését, az  adott fejezetet sikeresen teljesítened kell. A fejezet akkor válik  teljesítetté, ha az összes tananyagoldal kötelező elemeit  megjelenítette, tehát minden oldal a tartalomjegyzékben megkapta  a teljesített státuszt jelentő zöld pipát. Elméleti vizsgát akkor tehetsz, ha az összes  fejezetet és a hozzájuk kapcsolódó vizsgákat, valamint az  utolsó fejezet utáni próbavizsgát is sikeresen teljesítetted. Ha  ez megtörtént az e-mail címedre megkapod a tanfolyam elvégzését  dokumentáló ”E-learning képzés igazolás”-t  Az elméleti vizsga időpontjáról e-mailben és sms-ben értesítést fogsz kapni. A vizsga Nógrád megyében csak Salgótarjánban tehető le. A vizsgaközpont szerdánként tart elméleti vizsgákat.

A tananyagok elérhetőségének időkorlátja van.
A “B”, kategóriás tananyagok megrendelése esetén az alábbi hozzáférési idők közül választhatsz:

75 óra / 180 nap. 

A 180 és a tananyagba való első belépés dátumától számított időtartamot, a 75 és a tananyag tanulmányozásában ténylegesen eltöltött időt jelenti. Ha a rendelkezésre álló időkeret bármelyike (óra vagy nap) felhasználásra kerül, a tananyag elérhetősége megszűnik, de lehetőséged van póthozzáférés rendelésére.

A póthozzáférésre fordítható idő:

10 óra / 30 nap. Ennek díja: 15.000 Ft

A tananyag tartalmazza a kategóriára vonatkozó összes tesztkérdést, melyekkel az elméleti vizsgán találkozhatsz.

Hatósági elméleti vizsgára akkor vagy jogosult, ha a tanfolyamot sikeresen befejezted. Ehhez nem szükséges a teljes időkeretet felhasználnod. Az elméleti vizsga időpontjáról email-ben és sms-ben értesítést fogsz kapni. A tananyagot a rendelkezésre álló időkereten belül, továbbra is használhatod.

 

Tananyag kifizetésének módjai:

Készpénz, banki utalás.

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-84261346
Készpénzzel történő fizetés esetén a választott tananyagot 24 órán belül elérhetővé tesszük számodra.

Banki utalással történő fizetés esetén a tananyag akkor lesz elérhető, ha az utalt összeg bankszámlánkra megérkezik (1-2 munkanap).

FONTOS: Ha az e-learning tananyagot kifizetted, annak díját semmilyen indokkal és körülmények között vissza nem követelheted, valamint tantermi tanfolyamra nem válthatsz át!